Ga naar Content
Noord-Holland

Gedupeerde Sharona heeft nieuwe auto: "Jullie zijn allemaal helden"

11 september 2017, 16.38 uur · Aangepast 11 september 2017, 17.34 uur
Door: · Foto: Screenshot vlog

ENKHUIZEN Na een wilde achtervolging zag Sharona Bunschoten uit Enkhuizen vorige maand haar auto volledig kapotgereden terug. De auto was gestolen door een 17-jarige die uiteindelijk door de politie werd klemgereden. Omdat Sharona erg afhankelijk is van haar auto, maar het zelf niet breed heeft, startte haar broer een actie. Met succes: ruim een maand later heeft ze nu een nieuwe auto.

Sharona was eerder al volledig overdonderd door de vele reacties op de actie van haar broer Vincent. In een vlog vroeg hij mensen geld te doneren zodat zijn zusje een vervangende auto kon kopen. Als snel stroomden de donaties binnen. Uiteindelijk haalde hij een kleine 800 euro op en dat geld hebben ze direct goed besteed.

Lees ook: Auto total loss gereden door joyriders: broer start actie voor zusje

In een nieuwe video, die Vincent vandaag online plaatste, is te zien hoe ze het geld van de bank halen en samen een 'nieuwe' Renault Twingo gaan kopen. "Je kan gewoon niet beseffen dat zo veel mensen dat voor je doen", zegt Sharona in de video. "Bedankt iedereen, jullie zijn allemaal helden", voegt ze daar aan toe. Broer Vincent is vooral blij dat mensen zijn actie hebben gesteund. "Ik ben echt blij dat we de kracht hebben gezien van het internet en dat er zo veel goede mensen zijn", besluit hij dankbaar.

Kijk de vlog met daarin het complete verhaal en de afloop hieronder: