Ga naar Content

VIDEO: Masturberende jongen op heterdaad betrapt op dak van woning

LANDSMEER Al maanden werd een gezin in Landsmeer geteisterd door een vreemd geluid op het dak. Afgelopen zondag werd eindelijk duidelijk waar het mysterieuze geluid waarschijnlijk vandaan kwam. Een jongen stond namelijk voor het raam van de 17-jarige dochter in het openbaar te masturberen. "Mijn zusje durft niet meer te slapen."

Dat zegt de 18-jarige zus, Kiera Renes, tegen NH Nieuws. "Ik was samen met mijn vriend op vakantie in Egypte toen ik van mijn moeder hoorde wat ze had gezien op het dak. Ik vind het echt ziek en storend dat zo'n gast op het dak staat te rukken."

De familie hoorde al twee maanden lang rare geluiden van het dak afkomen. Maar telkens als ze wilden uitzoeken wat het was, bleek het geluid alweer te zijn verdwenen. Wel viel het Kiera op dat er voetsporen te zien waren op het dak. 

Betrapt
Afgelopen zondagochtend hoorde de moeder van Kiera opnieuw een raar geluid van het dak komen. Ze besloot met haar camera te gaan kijken en de persoon op heterdaad te betrappen. Ze wist van tevoren niet dat het om een masturberende jongeman ging. Toen de jongen de moeder van Kiera zag, trok hij snel een sprintje en maakte hij dat hij wegkwam. 

De familie heeft inmiddels aangifte gedaan tegen de rukker bij de politie. Een woordvoerder bevestigt dat er onderzoek wordt gedaan naar het incident. Kiera vond de inzet van de politie alleen echter niet genoeg en besloot de video te delen op Facebook.

Gestalkt
Al snel kreeg ze een bericht dat haar gezin niet het enige is dat is geteisterd door de rukker. "Er bleek nog een ander meisje in de buurt te zijn dat ook wordt gestalkt door volgens ons dezelfde persoon. We hebben uiteindelijk samen besloten om het door te geven aan de politie", aldus Kiera. 

Foto: