Ga naar Content
Sport

OFC strikt voormalig Telstar-speler Bryan Ottenhoff

21 augustus 2017, 19.13 uur · Aangepast 21 augustus 2017, 19.33 uur
Door: · Foto: Pro Shots/Martijn Buskermolen

OOSTZAAN Derde divisionist OFC heeft zich versterkt met Bryan Ottenhoff. De voormalig verdediger van Telstar meldt zich maandagavond voor het eerst op het trainingsveld.

De 26-jarige Ottenhoff speelde de afgelopen twee seizoenen voor Telstar waar zijn contract niet werd verlengd. In eerste instantie had hij het vizier op Engeland gericht. "Er liepen wat dingetjes, maar niks concreet. Ik had verwacht bij een club stage te kunnen lopen, maar dat is er niet van gekomen. Vandaar dat ik voor OFC heb gekozen. Een ambitieuze club die zo snel mogelijk naar de tweede divisie wil promoveren. Daarbij kan ik een belangrijke sleutel zijn, zo gaven ze aan."

Mocht er toch nog een club uit het betaalde voetbal komen dan kan Ottenhoff alsnog onder zijn afspraak met OFC uit. Want het profvoetbal trekt nog altijd. "Als je eenmaal profvoetballer bent, wil je dat blijven. Het is zo dat dit nu geen stap hogerop is. Soms moet je een stap terug om er weer twee vooruit te doen. Ik blijf ambitieus en we zien wel waar ik volgend jaar sta. Ik heb er in elk geval superveel zin in."

Bij OFC treft Ottenhoff een andere oud-speler van Telstar, Tom Noordhoff. De ploeg van trainer Yuri Rose opent de competitie zondag met een thuiswedstrijd tegen HBS.