Ga naar Content

Telstar wil verder met Melvin Platje

VELSEN-ZUID Melvin Platje traint al enige tijd mee met Telstar. Aanvankelijk was dit om fit te worden, maar de voormalig aanvaller van FC Volendam kwam gisteren ook in actie voor de Velsenaren.

In het vriendschappelijke duel tussen Telstar en Eendracht Aalst kwam Melvin Platje in de tweede helft in het veld. Trainer Mike Snoei is tevreden over de aanvaller en ziet graag een toekomst met Platje. "Wij hebben natuurlijk naar elkaar uitgesproken dat wij graag met elkaar verder willen. Zoals het er naar uitziet kan dit een goede kans van slagen hebben", aldus Snoei.

De deal is nog niet helemaal rond, de financiële afwikkeling is ingewikkeld. "Zo'n jongen is financieel eigenlijk niet haalbaar voor Telstar, dus dan gaat het om andere dingen. Wij gaan er alles aan doen om het zo'n jongen naar de zin te maken. Hij heeft een aanbieding van Cambuur gekregen, maar hij wil bij ons blijven", vertelt Snoei.  

Melvin Platje zit momenteel zonder club. Zijn vorige club was Lommel United, zij spelen op het tweede niveau in België. Van 2007 tot en met 2011 was Platje actief bij FC Volendam.

Foto: PRO SHOTS/Joep Leenen