Ga naar Content

In de camper met Hans en Marjan: "Bier moet er wezen"

'Linksaf slaan', dreunt de TomTom van Hans Anchelon in de camper. Hij en zijn vrouw Marjan komen uit Purmerend en zijn op weg naar Lübeck in Noord Duitsland. "Rechtdoor!!", verbetert Marjan. Hans volgt de aanwijzingen van zijn vrouw trouw op.

"Dat vind ik nou zo leuk aan Marjan. Ze is zo'n goede navigator!" De sfeer zit er goed in. Ruzie hebben ze eigenlijk nooit onderweg. NH Nieuws-verslaggever Eline Boshuizen stapt deze week voor haar reisprogramma weer in de camper bij Hans en Marjan.

Zie ook: Haarlems waaghals zoekt altijd nieuwe thrill

In een mapje heeft Marjan alle cd's met muziek voor onderweg verzameld: van knuffelrock cd's tot oude hitzones. "The Shadows, of René Froger, maar vooral Nederlandstalig", zegt Hans. "Maar André Rieu is ook nooit weg", vult Marjan hem aan. 

Video #168441

Voordat ze op de nieuwe camping aankomen, doen Hans en Marjan nog even wat boodschappen. Want de broodnodige dingen moeten wel in hun camper aanwezig zijn.  

"Bier, bier, bier moet er wezen. Bier, bier, bier moet er zijn", zingt Hans terwijl hij Marjan de blikken met halve liters bier aangeeft. 

Zie ook: Droomkasteel of horrorpaleis?

Nieuwsgierig?
In aflevering #2 van het reisprogramma NH De Wereld Rond stapt Eline weer in de camper bij Hans en Marjan. Op zaterdag 5 augustus wordt het uitgezonden op tv om 18.15 uur, 20.35 uur en 22.15 uur. 

Foto: NH/Eline Boshuizen