Ga naar Content
Noord-Holland

Kapotgeslagen ramen en een wilde achtervolging: verkeersruzie loopt uit de hand

18 juli 2017, 19.28 uur · Aangepast 18 juli 2017, 19.53 uur
Door: · Foto: Shutterstock

BEVERWIJK Een verkeersruzie gistermiddag tussen een 37-jarige man uit Wormerveer en een 22-jarige man uit Heemskerk is compleet geëscaleerd. De beide mannen brachten schade toe aan elkaars auto. Pas na een kilometerslange achtervolging kon de politie tussenbeide komen en zijn de ruziemakers gearresteerd.

Het conflict begon gistermiddag op de weg van Amsterdam naar Assendelft. De aanleiding is onbekend, maar de boel escaleerde toen een van de bestuurders het autoraam van de andere partij insloeg. De automobilist schrok en was bang dat zijn dochter, die ook in de auto zat, mogelijk gewond zou raken door het rondvliegende glas. 

Als tegenreactie reed hij in op de auto van de ruitentikker. Vervolgens hebben ze kilometers lang achter elkaar aangereden, totdat ze op de Beneluxlaan in Beverwijk uit elkaar werden gehaald door de politie. 

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar getuigen van dit verkeersconflict, tussen een blauwe Ford Focus en een grijze Renault Clio. Heb je iets gezien of weet je meer? Bel dan met 0900-8844.