Pirates wint twee van de drie duels tegen Neptunus

AMSTERDAM - De honkballers van het Amsterdamse Pirates wonnen deze speelronde twee keer van Neptunus. Alleen zaterdag moesten de Amsterdammers genoegen nemen met verlies.

Donderdag 12-0 winst
Donderdagavond ging Pirates er met liefst 12-0 vandoor in Rotterdam, met dank aan Denny Rombley die zes punten binnensloeg en fantastisch pitch-werk van Rob Cordemans (foto).

Zaterdag 5-7 verlies
Zaterdag leek er op sportpark Ookmeer weinig aan de hand voor de Amsterdammers tijdens de 'Latin Day' van de club, maar het venijn zat in de staart van de wedstrijd. Bij het ingaan van de negende inning stond Pirates met 5-1 voor, maar in die negende inning trok Neptunus de stand gelijk, om er in de tiende inning met de winst vandoor te gaan: 5-7.

Zondag 5-4 winst
Zondag herstelde Pirates zich van dat verlies en won in Rotterdam met 5-4. Robin Schel was de winnende pitcher en de Amsterdammers scoorden in de vierde inning drie keer en in de volgende inning twee keer. Dat bleek net genoeg voor de winst.

Daarmee blijven de Pirates eerste in de hoofdklasse, met een voorsprong van vijf punten op de nummer twee, Neptunus, en nog negen wedstrijden te gaan in de reguliere competitie.

Deel dit artikel:

Reageren

Recent nieuws