Ga naar Content
Noord-Holland

NH Peilt: Word jij beïnvloed door de laatste mode?

13 juli 2017, 11.45 uur · Aangepast 13 juli 2017, 12.31 uur
Door: · Foto:

NOORD-HOLLAND De Amsterdam Fashionweek barst vanaf vandaag weer los. Van haute couture op de catwalk tot de kleding die je volgend jaar ziet liggen in de winkels. Word jij eigenlijk beïnvloed door de laatste mode?

Collecties
Donderdagavond start de 27e editie van de Amsterdam Fashionweek. Bekende namen in de modewereld tonen direct op de openingsavond hun nieuwe collecties: Bas Kosters, Francisco van Benthum en Alexander van Slobbe komen elk met nieuwe ideeën. Andere modeontwerpers die hun werk laten zien zijn Dennis Diem, Merel van Glabbeek en Tony Cohen.

Prijzig
Nieuwe collecties, zelfs al zijn ze gemaakt voor de grote winkelketens, kunnen prijzig zijn zodra de uitkomen. Toch trekken de grote namen massa's mensen naar de winkel die allemaal het nieuwste shirtje of de laatste jeans willen aanschaffen.

Sale
Wil jij er graag modieus bijlopen op je werk of op straat? Of koop je liever de kleding op een later moment in, bijvoorbeeld tijdens de sale, en laat je de nieuwste mode aan je voorbijgaan? We horen het graag van je!

NH Peilt is de hele dag online, om 11:20, 12:40 en 16:40 uur op NH Radio en vanaf 17:00 uur bij NH Nieuws op tv. 

Door een technische storing verschijnen de Facebook-reacties niet op de website. Op de NH Nieuws Facebookpagina zijn de reacties wel te zien.