Ga naar Content

Trouwen op een tallship: droom komt uit voor Helderse Rick en Rochelle

DEN HELDER Rochelle en Rick zijn vandaag zonder meer het gelukkigste koppel van Noord-Holland met zonder twijfel de allermooiste trouwlocatie. Het bruidspaar trouwde in Den Helder op een van zeilschepen die daar zijn aangemeerd ter gelegenheid van Sail 2017.

Het was een gouden kans voor Rochelle Oosterbeek en Rick Janssen uit Den Helder. Rick reageerde op een oproep via Facebook om tijdens Sail 2017 te mogen trouwen op het Noorse tallship Christiaan Radich. Vandaag was het dan zover. "Mooier dan dit kan het niet worden."

Het stel was eigenlijk van plan pas over een jaar te trouwen, dus er moest wel het een en ander omgegooid worden. De vader van Rick twijfelde geen moment. "Dit gaan we ons hele leven herinneren. Ik zei meteen: je moet ervoor gaan." Dat vindt ook de moeder van Rochelle, maar zij had er wat meer moeite mee. "Het is een beetje dubbel. Fijn dat ze gaat trouwen, maar aan de andere kant is ze nu wel eerder het huis uit."

Na het ja-woord, het uitwisselen van de ringen en de kus is er geen weg terug en zijn Rick en Rochelle officieel in het huwelijksbootje gestapt. "Mooi dat we dit zo kunnen meemaken. In Den Helder, onze thuisstad. Helemaal fantastisch."

Foto: NH Nieuws