ODIN'59 niet voorbij Ter Leede in finale nacompetitie

27 mei 2017, 16.10 uur · Aangepast 27 mei 2017, 18.40 uur
Door: · Foto: NH Nieuws/Derk Bruger

SASSENHEIM ODIN'59 heeft in de eerste wedstrijd om lijfsbehoud niet kunnen winnen bij Ter Leede. Na negentig minuten stond er 1-1 op het scorebord.

Het begin van ODIN'59 was geweldig. Na negen minuten schoot Hardenberg de Heemskerkers al op voorsprong, 0-1. Hierna bleven grote kansen voor beide ploegen uit. Halverwege de eerste helft werd het duel onderbroken voor een drinkpauze. Verder gebeurde er niet veel meer in een warm Sassenheim.

Weinig spektakel
Ook in de tweede helft gebeurde er lange tijd niets. Tot ruim een kwartier voor tijd. Toen bracht De Kruys de thuisploeg langszij 1-1. Uiteindelijk was dit ook de eindstand.

Over een week is de tweede wedstrijd in Heemskerk. De winnaar over twee wedstrijden speelt volgend seizoen in de derde divisie.

Opstelling Ter Leede: Constantin, Boelee (Vierbergen/86), Arroyo, Robertsen, Kappenberg, Blok, De Kruys, Van Steijn (Van den Berg/79), Ammerlaan, Siali (Schreurs/67) en Troost

Opstelling ODIN'59: Van Dijk, Cremers, Scheffer, Hardenberg (Lensen/75), Dikker, De Graaf, Seijs (Muzo/46), Boekel, Willemse (Krijgsman/73), Burger en Meijer