Ga naar Content
Noord-Holland

Deelnemers autoshow-evenement komen van koude kermis thuis

27 mei 2017, 15.20 uur · Aangepast 27 mei 2017, 15.47 uur
Door: · Foto: NH beeldbewerking/ Michiel Werkman

AMSTERDAM Glimmende lak en opgepoetste velgen, de klassieke BMW van Michiel Werkman uit Amsterdam was er helemaal klaar voor vandaag: de extra editie van Autovisie Cars & Coffee XXL in Vijfhuizen. Vele autofanaten met hem waren vanochtend op weg naar het autoshow-evenement, rijdend in de mooiste bolides. Maar eenmaal aangekomen, kon een groot deel van hen weer rechtsomkeert maken.

"Ik was om 09.30 uur vertrokken vanmorgen vanuit Amsterdam en verwachtte er om 10.00 uur te zijn", vertelt Werkman aan NH Nieuws. "Toen kwam ik in de file te staan, maar gelukkig was ik er op tijd want tot 12.00 uur zouden we het showterrein op mogen rijden. Dat stond in de aanmeldingsbrief die ik had ontvangen."

'Het is vol'
Werkman bereikt het terrein rond 11.00 uur, maar krijgt daar te horen dat het vol is en dat hij moet omkeren. "'Nou meneer, het is vol', zeiden ze tegen me", aldus Werkman. "Ik stond perplex, want ik zou 'gegarandeerde plek op het showterrein' hebben, stond in de brief die ik heb ontvangen."

Hij baalt enorm, want hij heeft veel voorbereiding gestopt in het klaarmaken van zijn BMW. "Daarnaast heb ik dus blijkbaar anderhalf uur in de file gestaan voor niks. Zonde van deze mooie dag", verzucht hij.

Positief
Gelukkig kan hij ook het positieve er wel van inzien: "Er stonden in de file wel allemaal mooie auto's, daar heb ik toch wel een beetje kunnen van genieten."

"Perfect" georganiseerd hoor #Autovisie dat #Cars&Coffee in Vijfhuizen. #NOT 'Gegarandeerde plek op showterrein'. Dus niet. #FAIL pic.twitter.com/a5C2NKCcEB

— Michiel Werkman✒?? (@MichielWerkman) 27 May 2017