Ga naar Content
Sport

LIVE NH Sport met AZ - FC Utrecht

25 mei 2017, 19.35 uur · Aangepast 25 mei 2017, 20.01 uur
Door: · Foto: Pro Shots/NH

ALKMAAR AZ begint vanavond aan de finale van de play-offs om een ticket in de voorronde van de Europa League. Tegenstander is FC Utrecht. Je hoort de wedstrijd live in NH Sport op NH Radio.

Nog twee wedstrijden te gaan voor AZ dit seizoen. Twee uitermate belangrijke wedstrijden tegen FC Utrecht om Europees voetbal komend seizoen. Vanavond in Alkmaar, zondagmiddag in Utrecht. Omdat Alireza Jahanbakhsh geblesseerd is, krijgt jongeling Calvin Stengs opnieuw een basisplaats. Hij bewees zich in de nacompetitie al in het tweeluik tegen FC Groningen. Stengs scoorde in beide wedstrijden. 

Lees ook: Van den Brom: "Stengs belangrijke speler in play-offs"

Naast Jahanbakhsh is ook Levi Garcia vanavond niet fit. Hij viel op de afsluitende training uit met een hamstringblessure. Voor Rens van Eijden zit het seizoen er helemaal op. De verdediger is gisteren geopereerd aan zijn lies. Ridgeciano Haps lijkt hersteld van de teenblessure die hij zaterdag opliep tegen FC Groningen. We gaan ervan uit dat hij in de basis begint. 

Vermoedelijke opstelling van AZ: Krul; Svensson, Vlaar, Luckassen, Haps; Van Overeem, Seuntjens, Wuytens; Stengs, Weghorst en Dos Santos.

Lees ook: Van Eijden onder het mes, Haps fit

AZ - FC Utrecht is vanavond live te horen in NH Sport op NH Radio. Klaas Jan Bos en Erik Jan Brinkman houden je op de hoogte vanuit het AFAS-stadion in Alkmaar. De aftrap is om 20.45 uur, de uitzending begint al om 20.00 uur. Rob Wtenweerde is je presentator.