Ga naar Content
Noord-Holland

VIDEO: Automobilist probeert vrachtwagenchauffeur opzettelijk aan te rijden

12 april 2017, 13.46 uur · Aangepast 12 april 2017, 14.32 uur
Door: · Foto: Dumpert

OPMEER Een vrachtwagenchauffeur kreeg gisteren de schrik van zijn leven toen hij bijna opzettelijk werd aangereden door een automobilist. De vrachtwagenchauffeur sprak de bestuurder aan op zijn gedrag in het verkeer.

In de beschrijving onder de video op Dumpert staat dat de automobilist eerder geïrriteerd had zitten toeteren. De chauffeur, die werkzaam is bij een bedrijf uit Opmeer, wilde volgens diezelfde beschrijving graag weten waarom en ging verhaal halen bij de automobilist.

In de video is te zien hoe de vrachtwagenchauffeur op de weg stopt en op de auto af loopt. Na de bestuurder te hebben aangesproken, loopt hij terug naar zijn vrachtwagen.

Volle vaart
Wanneer hij halverwege is, komt de auto van de bestuurder die hij net heeft aangesproken in volle vaart achteruit op hem afgereden. Omdat de vrachtwagenchauffeur dit op tijd door heeft, weet hij ternauwernood de auto te ontwijken. 

Dat weerhoudt de automobilist er echter niet van om het nog een keer te proberen. De tweede keer scheurt hij recht op de chauffeur af, die de auto nog een keer nèt weet te ontwijken.

Het bedrijf uit Opmeer is op de hoogte van de gebeurtenis. Het is niet duidelijk welke stappen de vrachtwagenchauffeur gaat ondernemen.