Ga naar Content
Noord-Holland

Tennisvereniging gooit ledenwerfcampagne over erotische boeg

28 maart 2017, 13.30 uur · Aangepast 29 maart 2017, 12.10 uur
Door: · Foto: tvdz.nl

DIEMEN Een nieuwe campagne om nieuwe leden te werven voor de plaatselijke tennisvereniging levert in Diemen-Zuid een hoop reuring op. Op de posters maken oudere dames en heren met nogal dubbelzinnige teksten promotie voor de club.

Zo luidt een van de teksten 'Ik doe het nog steeds drie keer per week'. Een andere poster is opgefleurd met het bijschrift 'Ik ben gek op harde ballen'. Een derde foto laat ook weinig aan de verbeelding over: 'Ik doe het 't liefst met z'n vieren'.

Open dag
Ook de vierde poster, met een man op de voorgrond, is ietwat dubieus. 'Ik heb mijn hoogtepunt iedere dinsdagavond'. De tennisvereniging TVDZ heeft de posters laten maken met het oog op de aankomende open dag op 2 april.

Volgens de vereniging willen ze op deze manier benadrukken dat oudere leden zich jong en energiek voelen dankzij het tennissen bij de club. Niet iedereen kan de posters waarderen. "Ik vind dit niet kunnen. Is dit de nieuwe stijl van ledenwerving?" Een ander is er nog niet over uit: "Schandelijk, grappig of ongepast?"

Of de club het als 1 april-grap bedoelt, is onduidelijk.