Ga naar Content
Noord-Holland

LIVESTREAM FC Volendam - SC Cambuur

19 maart 2017, 15.00 uur · Aangepast 19 maart 2017, 17.32 uur
Door: · Foto: Wikipedia

VOLENDAM Na de fortuinlijke 1-1 bij Jong Ajax vervolgt FC Volendam zondagmiddag de competitie met de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur. Dit duel kun je vanaf 14.25 uur volgen via de livestream op deze site of onze app.

Waar de ploeg van trainer Robert Molenaar het ene punt in Amsterdam vierde als een gewonnen punt, stuurde SC Cambuur FC Oss met een 7-2 nederlaag het veld af. Voormalig Telstar-speler Stefano Lilipaly scoorde twee keer.

'Mannequin challenge'
Het verschil op de ranglijst tussen Cambuur (zevende) en FC Volendam (vijfde) bedraagt slechts één punt. Beide ploegen azen op deelname aan de nacompetitie en hopen hoog genoeg te eindigen, zodat ze de eerste ronde van die play-offs vrij zijn. De heenwedstrijd won het toen nog dolende Cambuur met 2-1. Het was één van de minste wedstrijden van FC Volendam. Aanvoerder Kees Kwakman zei achteraf dat de spelers hun eigen 'mannequin challenge' op het veld hadden uitgevoerd.

Een uitgebreid verslag van FC Volendam - SC Cambuur hoor je dus via deze livestream. Edward Dekker is je verslaggever in het Kras-stadion. In NH Sport op de radio krijg je een terugblik op het duel.

Lees ook: Enzo Stroo start opnieuw als spits bij FC Volendam tegen SC Cambuur

Vanaf 16.45 uur is er op de radio uiteraard ook volop aandacht voor AZ - ADO Den Haag. Verslaggevers in Alkmaar zijn Klaas Jan Bos en Erik-Jan Brinkman. Presentator is Rob Wtenweerde.