Ga naar Content
Noord-Holland

Verkeersregelaar aangereden en met moker bedreigd door automobilist

14 maart 2017, 17.10 uur · Aangepast 6 juni 2017, 13.19 uur
Door: · Foto: Shutterstock

ZANDVOORT Een automobilist in Zandvoort had vanmorgen niet zoveel geduld voor een verkeersregelaar, die zijn werk stond te doen halverwege de Boulevard Barnaart tussen het tankstation en de kop van de Zeeweg in Zandvoort. De bestuurder reed in op de verkeersregelaar en de bijrijder bedreigde hem vervolgens ook nog met een moker.

De bestuurder van een grote grijze pick-up van het merk Dodge, type Ram, reed in op de verkeersregelaar nadat deze hem het teken 'weg vrij' had gegeven. De verkeersregelaar wist gelukkig op tijd weg te springen, maar beschadigde hierbij wel de spiegel van de auto. 

Moker
De bestuurder en bijrijder waren hier niet van gediend, en stapten uit om verhaal te halen. De bijrijder had daarbij een moker uit de auto gepakt en bedreigde de verkeersregelaar hiermee. Deze is vervolgens weggerend. 

De verdachten werden aangetroffen bij een woning in de Meester Troelstrastraat en zijn daar aangehouden en vervolgens ingesloten, meldt de politie. Zij zoeken nog getuigen van het incident. Wie iet heeft gezien, kan bellen met de politie via 0900-8844.