Ga naar Content

Tim Krul op doel tegen PSV

WIJDEWORMER AZ-coach John van den Brom windt er geen doekjes om donderdag. Tim Krul staat zaterdag in het doel van AZ in de wedstrijd tegen PSV. "Ja, dat lijkt me duidelijk", aldus de trainer van de Alkmaarders.

"Tim was een buitenkans", aldus Van den Brom over de huur van de doelman tot aan het einde van het seizoen. "Tuurlijk zijn we best tevreden over Sergio (Rochet, red.) maar we missen dingen bij hem die Tim wel heeft met zijn ervaring en dat zijn de wedstrijden die hij heeft gespeeld in de Premier League. Hij kan ons vanaf zaterdag helpen tot aan het einde van het seizoen."

Contact
Het contact met Krul werd gelegd door Van den Brom zelf. "We doen hier altijd alles samen. Maar deze keer heb ik Tim zelf gebeld. Ik ken hem een beetje vanuit mijn ADO-achtergrond. En ik kende zijn vader heel toevallig. We hebben snel contact kunnen leggen"", aldus de coach van AZ die het volste vertrouwen heeft in Krul. "Je hoopt het proces op de laatste dag van de tarnsferwindow te beïnvloeden. En als je weet als speler dat een trainer achter je staat. Dan kun je het als speler niet beter hebben."