Ga naar Content
Noord-Holland

'Agente slaat Ismail Ilgun in gezicht'

29 januari 2017, 21.30 uur · Aangepast 29 januari 2017, 23.41 uur
Door: · Foto: Youtube

ZAANDAM Treitervlogger Ismail Ilgun heeft weer eens een opvallende 'hoodvlog' online geplaatst. In de vlog is te zien hoe hij ruzie krijgt met een agente en hoe deze laatste zijn camera probeert af te pakken.

"Je hebt me op m'n neus geslagen!", roept Ilgun uit na de greep van de agente richting zijn gezicht. De agente beweert vervolgens dat ze dit niet heeft gedaan. 

Ilgun legt in een begeleidende tekst op Facebook uit dat zijn vriend uit zijn pols bloedde en dat daarom politie en ambulance waren gewaarschuwd. In eerste instantie was hij niet aan het filmen, totdat één van de agenten die met zijn vriend aan het praten was zich volgens Ilgun 'raar gedroeg'. 

"Mevrouw loopt na me toe slaat me op me gezich geeft me een trap en de rest mogen jullie verder kijken", schrijft de vlogger. "Politie zei dat ze na t praten zouden helpen maar zijn gewoon weggegaan en er is nooit een ambulance gekomen omdat mevrouw eerst haar werk wou doen."

Hoe het met de gewonde vriend van de vlogger is afgelopen, is niet meer te zien. Op de video zegt de gewonde jongen tegen een agent: "Ik moet geholpen worden meneer." "Dat zien we later wel", antwoordt de agent. Hiermee is het videofragment afgelopen.