Ga naar Content
Noord-Holland

'Rapper Boef ontvoerde en mishandelde kat'

27 september 2016, 12.06 uur · Aangepast 27 september 2016, 15.56 uur
Door: · Foto: Youtube / Pixabay.com

BEVERWIJK De Beverwijkse Lee Ann Maree heeft aangifte gedaan tegen rapper Boef. Hij zou haar kat hebben ontvoerd en mishandeld omdat ze had geweigerd mee te werken aan een wietplantage van de rapper. Dat vertelt de vrouw in De Telegraaf.

De 37-jarige Beverwijkse Lee Ann Maree kwam eind 2014 via een vriendin in contact met rapper Boef (Soufiane Bousaadia), vertelt ze in de krant. In die tijd was ze depressief en zat ze aan de medicijnen. Omdat ze het geld goed kon gebruiken, ging ze in op een verzoek van Boef om in een van de kamers van haar woning een wietplantage aan te leggen. De rapper beloofde haar dat ze zou delen in de winst. Boef en een vriend van hem kregen een sleutel van de voordeur van haar huis.

Wietdiefstal
Het liep echter anders en Lee zag niets van het beloofde geld. Toen Lee aangaf dat de jongens moesten vertrekken, trokken ze zich daar niets van aan. Toen Lee een keer niet thuis was, namen de jongens alle planten, een telefoon en een tv mee uit het huis en beschuldigden haar vervolgens van wietdiefstal.

Lees ook: Vermoorde kater Guus moedwillig gewurgd: "Er zat een bandje strak om zijn nek"

Niet veel later bleek ook Lee's kat Gijs te zijn verdwenen. Volgens de Beverwijkse was haar huisdier ontvoerd door Boef. Lee probeerde verhaal te halen, maar kreeg enkel bedreigingen naar haar hoofd geslingerd. Uiteindelijk kreeg ze bericht van de dierenambulance dat haar kat ernstig gewond was gevonden langs de A9 ter hoogte van het AZ-stadion. Het beestje zou uit een rijdende auto zijn gegooid en had zijn bekken gebroken. Hij bezweek later aan zijn verwondingen.

Lee zit nu met haar handen in het haar. "Dat ze mijn huis gesloopt hebben om er een wiethok van te maken, me met de dood hebben bedreigd, prima. Maar ze hadden niet aan Gijs moeten komen."

De rapper en zijn vriend ontkennen alles. "Ik weet niet waar dit over gaat of wie je bedoelt", laat hij aan de krant weten. Verschillende betrokken bevestigen het verhaal echter.