Ga naar Content
Noord-Holland

Dit is de leukste kapsalon van Noord-Holland!

19 november 2014, 14.14 uur
Door: · Foto: Sjoerd Hilarius

IJMUIDEN De beste van Velsen waren ze al, maar Hairplace in IJmuiden is nu ook officieel uitgeroepen tot leukste kapperswinkel van heel Noord-Holland.

Eigenaren Brahim en Esmee openden in 1997 de deuren van een kapsalon die later een grote naam zou worden in IJmond. Het doel van het duo: "meer dan uiterlijke verzorging". Veel klanten komen er al jaren en inmiddels wordt het ook steeds drukker. In de landelijke finale 'leukste kapsalon van Nederland' werden ze uiteindelijk 8e, maar van Noord-Holland kregen ze verreweg de meeste punten. Hun geheim? Gewoon normaal blijven doen en kwaliteit afleveren. Maar zijn ze ook écht de leukste? Onze HiHaHilarius ging het even testen en reisde af naar IJmuiden. 

abc5media_youtube_0

Luister hieronder naar het radio-item dat Sjoerd maakte in kapsalon Hairplace.

abc5media_audio_0

Ook iets HiHa-Hilarisch? Mail Sjoerd!

Houdt je man de hele buurt wakker met zijn gesnurk? Kan je schoonmoeder het alfabet boeren op commando of fluit je kanarie het Wilhelmus als je thuis komt? Laat het weten aan onze verslaggever Sjoerd Hilarius.

Stuur een mail met jouw tip naar [email protected]. En wie weet komt Sjoerd bij je langs. Hi Ha Hilarius is er iedere werkdag op RTV NH. Behalve op vrijdags, want dan is Sjoerd vrij!