NH De Zoen

Voor ons programma NH De Zoen filmden we tientallen Noord-Hollandse bruidsparen op de mooiste dag van hun leven. Hoe zou het nu met al die stellen gaan? Leven ze nog steeds op een roze wolk of is het leven toch anders gelopen dan ze hadden gehoopt? De komende weken laten we het zien in 'NH De Zoen - 3 jaar later'.

 

12 september 2017 - Aflevering 2

Bart Terkoolt en Kelly Nugter uit Zaandam leerden elkaar via een datingsite kennen. Tijdens de bruiloft was Kelly vijf maanden zwanger. Een spannende periode, helemaal omdat Kelly vanaf haar kinderjaren een spierziekte heeft. Hoe zou het nu met ze zijn en hoe zou het met 'de kleine' gaan?

Zanger René Eshuijs en zijn steun en toeverlaat Esther Rem gaven elkaar het ja-woord in de kerk van het dorpje Jisp. Een bruiloft met veel toeters en bellen, waar een hoop emoties loskwamen. We zoeken René en Esther op tijdens de kermis van Edam, waar René in café de Burghwall de voetjes van de vloer krijgt. 

   

NH De Zoen - De bruiloft van Bart Terkoolt & Kelly Nugter

NH De Zoen - De bruiloft van René Eshuijs & Esther Rem  


 


5 september 2017 - Aflevering 1

De Alkmaarse Lindsay van 't Riet trouwde met de Amerikaanse Mike McGinty in de Slotkapel in Egmond. Lindsay vertrok kort na het huwelijk naar Waco in Texas om met Mike daar een toekomst op te bouwen. Hoe zou het Lindsay in de VS bevallen?

Arnold van Groenestein en Louise Jongbloed uit Nieuw Vennep gaven elkaar het ja-woord omringd door tijgers in de dierentuin in Amersfoort. Arnold was ernstig ziek geweest en om het leven en de liefde te vieren stapten ze met elkaar in het huwelijksbootje. Ondanks dat de twee nog steeds heel gelukkig met elkaar zijn, ziet de toekomst er helaas anders uit dan ze gehoopt hadden.

  

NH De Zoen - De bruiloft van Lindsay van 't Riet  & Mike McGinty

  

NH De Zoen - De bruiloft van Arnold van Groenestein  & Louise Jongbloed