NH Media is het mediabedrijf van Noord-Holland. Onze mediamerken zijn NH Nieuws, NH Radio en NH Sport. Wij voeren een gezamenlijke bedrijfsvoering met AT5, samen informeren, inspireren en verbinden wij de stad en de regio. NH Nieuws en AT5 zijn de belangrijkste nieuwsbronnen voor Noord-Holland en Amsterdam. We zijn een innovatief mediabedrijf met 250 gedreven professionals die hoogwaardige content leveren voor app's, websites, social media, radio en tv.

Met NH Radio maken wij een onderscheidend totaalprogramma voor een brede groep luisteraars. We focussen daarbij op storytelling, de verhalen van gewone mensen uit de provincie zijn leidend. We combineren dat met nieuws en sport. En met verdiepende muziekprogramma’s in de avonden en weekenden laat NH Radio horen dat er meer te beleven valt op de FM. 

Op korte termijn zijn wij op zoek naar een:

Mediatechnicus NH Radio
(freelance)

Profiel
Als Mediatechnicus ben je de technische spin in het web bij de radio-uitzendingen van NH Radio. Je zorgt voor de technische realisatie van uitzendingen en je bent onderdeel van het team dat de radio-uitzendingen maakt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de technische continuïteit van de programmering op NH Radio en ben je de technische vraagbaak.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een collega met brede interesse in techniek en ervaring met het schuiven van radioprogramma’s. Goede communicatieve vaardigheden, proactieve werkhouding, groot verantwoordelijkheidsgevoel en stressbestendigheid zijn essentieel voor het goed uitvoeren van deze functie. Wonen in of in de directe omgeving van Amsterdam is een pre. Een eigen vervoersmiddel is noodzakelijk gezien de aanvangstijd van de ochtenddiensten.

Wat bieden wij?
Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie in een professionele, creatieve omgeving met een prettig team van collega’s.  Tarief is afhankelijk van ervaring en zal tussen de € 20,- en € 27,50 per uur liggen.

Solliciteren:
Interesse? Stuur dan jouw motivatie waarom je bij ons wil komen werken samen met je cv voor 1 april 2018 naar vacatures@nhmedia.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Joris van der Grinten (hoofd Planning & Productie): 088-8505050.