NH is het mediabedrijf van Noord-Holland. Wij zitten in één gebouw en voeren een gezamenlijke bedrijfsvoering met AT5. De beide mediamerken informeren, inspireren en verbinden de stad en de regio. NH Nieuws en AT5 zijn de belangrijkste nieuwsbronnen voor Noord-Holland en Amsterdam. We zijn een innovatief mediabedrijf met 250 gedreven professionals die hoogwaardige content leveren voor app's, websites, social media, radio en tv.

Wij zijn op zoek naar een:

Medewerker Telesales

fulltime (36 uur)

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de telefonische outbound verkoop van reclameruimte op al onze kanalen: online, radio en tv. Je bespreekt offertes met onze klanten en prospects en sluit contracten af. Je verzamelt marktgegevens, signaleert ontwikkelingen, rapporteert daarover en brengt ideeën in voor verkoop bevorderende acties. Je begeleidt producties van radio- en tv-commercials.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een commercieel talent met hbo werk- en denkniveau en relevante werkervaring als medewerker Telesales, bij voorkeur bij een mediabedrijf. Je bent klantgericht, creatief, resultaatgericht en hebt een sterke overtuigingskracht. Daarnaast ben je in staat om goed te luisteren en ben je prettig in de omgang.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie in een creatieve en professionele omgeving en een salaris dat volgens de omroep cao ingedeeld is in salarisklasse F, 8% vakantiegeld, 6% eindejaarsuitkering en een aantrekkelijke bonusregeling. Je wordt ingeschaald op basis van ervaring, opleiding en leeftijd. De standplaats is Amsterdam.

Solliciteren:

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur dan een motivatiebrief met cv uiterlijk vóór 4 december 2017 naar vacatures@nhmedia.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjan van der Most (Sales Manager),

088-8505505

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!