NH Media is het mediabedrijf van Noord-Holland. Wij zitten in één gebouw en voeren een gezamenlijke bedrijfsvoering met AT5. De beide mediamerken NH en AT5 informeren, inspireren en verbinden de stad en de regio. NH Nieuws en AT5 zijn de belangrijkste nieuwsbronnen voor Noord-Holland en Amsterdam. We zijn een innovatief mediabedrijf met 250 gedreven professionals die hoogwaardige content leveren voor apps, websites, social media, radio en tv. 
Onze Sales afdeling werkt op het gebied van online advertising nauw samen met de aangrenzende omroepen in de Randstad: Omroep West en RTV Rijnmond.

Wij zijn op zoek naar een:

Manager Online Advertising

fulltime (36 uur)

 

Wat ga je doen?

Als Manager Online Advertising ben je verantwoordelijk voor de expertise op het gebied van online advertising bij de vier omroepen. Je stelt de beleidsontwikkeling en begrotingen rond online advertising vast. Je geeft leiding aan de accountmanagers online advertising en draagt eindverantwoordelijkheid voor het behalen van de targets. Het onderhouden van relaties met externe partners zoals advertentienetwerken en leveranciers behoort tevens tot je kerntaken. De standplaats is Amsterdam, maar je bent ook geregeld te vinden bij RTV Rijnmond in Rotterdam en Omroep West in Den Haag. Je rapporteert aan de commercieel directeur.       

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een talent met HBO werk- en denkniveau en ruime, relevante werkervaring met online advertising.

De Manager Online Advertising die wij zoeken:

  • is zelfstartend, ondernemend, flexibel, resultaatgericht en heeft een commerciële instelling;
  • heeft ervaring met Doubleclick for Publishers, programmatic sales en Google Analytics;
  • is zeer klant- en resultaatgericht, met een sterke overtuigingskracht.

Wat bieden wij?

Een afwisselende en uitdagende functie in een creatieve, dynamische en leerzame omgeving. Salariëring conform de omroep cao, 8% vakantiegeld en 6% eindejaarsuitkering. Je wordt ingeschaald op basis van ervaring, opleiding en leeftijd. Een leaseauto, bonusregeling, mobiele telefoon en een laptop zijn onderdeel van de arbeidsvoorwaarden. De standplaats is Amsterdam.

Solliciteren:

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur dan een motivatiebrief met cv voor
23 maart 2018 naar vacatures@nhmedia.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Laurens Luckel  (Manager Online Advertising), tel.: 088-8505050

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!