Wij maken een onderscheidend totaalprogramma voor een brede groep luisteraars in Noord-Holland. Hoe we dat doen? We focussen op storytelling, de verhalen van gewone mensen uit de provincie zijn leidend. We combineren dat met nieuws en sport. En met verdiepende muziekprogramma’s in de avonden en weekenden laat NH Radio horen dat er meer te beleven valt op de FM. 

Wij zijn op zoek naar een freelance: Nieuwslezer/ redacteur (24 uur)

Wat ga je doen?
Als nieuwslezer en -redacteur lees en schrijf je de bulletins met nieuws uit Noord-Holland. Je voert zelf de journalistieke selectie uit, belt nieuws na, zoekt quotes of bijpassend geluid en sprekers. Daarnaast zet je verslaggevers uit rondom onderwerpen die verdieping verdienen. Je monteert de bijbehorende audio en selecteert welk stukje geluid een bulletin verrijkt. Je leest de bulletins van NH Radio vanaf 6:30 uur tot en met 11:30 uur elk uur. Je redactieshift begint om 5:30 uur en eindigt rond 12 uur.

Wie zoeken wij?
Je bent een nieuwsdier, voortdurend nieuwsgierig naar wat er nu weer is gebeurd of welke gevolgen bepaalde ontwikkelingen kunnen hebben. Je wil dat nieuws delen met de buitenwereld en kan goed selecteren wat het belang is en hoe dat nieuws het best te brengen naar de doelgroep van NH Radio. Je hebt een goede stem en je leest met autoriteit waardoor de luisteraar jou gelooft. Je kan een geschreven tekst vertellen alsof je het spontaan oplepelt. Je stijl is laagdrempelig en informeel. Je kan ook improviseren als er iets technisch of last minute anders gaat of een presentator je betrekt bij de uitzending. Je hebt hbo werk- en denkniveau en relevante werkervaring in de mediawereld. En je wordt niet chagrijnig van vroeg opstaan.

Wat bieden wij?
Een afwisselende en uitdagende functie in een creatieve, dynamische en leerzame omgeving.

Solliciteren?
Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur dan een motivatiebrief met cv voor 27 maart 2018 naar vacatures@nhmedia.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Arjan Snijders (Stationmanager), tel.: 088-8505050

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.