NH is het mediabedrijf van Noord-Holland. Wij zitten in één gebouw en voeren een gezamenlijke bedrijfsvoering met AT5. De beide mediamerken NH en AT5 informeren, inspireren en verbinden de stad en de regio. NH en AT5 zijn de belangrijkste nieuwsbronnen voor Noord-Holland en Amsterdam. We zijn een innovatief mediabedrijf met 250 gedreven professionals die hoogwaardige content leveren voor app's, websites, social media, radio en tv.

 

Wij zijn op zoek naar een:

Accountmanager
fulltime (36 uur)

 

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de optimale mediamix in al onze kanalen: online, radio en tv voor NH en onze partner AT5. De focus voor deze functie is gericht op Amsterdam en Noord-Holland. Je helpt onze klanten en prospects bij het formuleren van hun communicatiedoelstellingen en adviseert hoe ze hun doelgroep het beste kunnen bereiken. Je richt je voornamelijk op New Business en streeft naar een lange relatie met de klant waarbij je steeds kansen signaleert om die relatie verder uit te bouwen.

Je realiseert je omzet aan de hand van het vastgestelde verkoopbeleid en marketingplan. Je stelt acquisitie- en verkoopplannen en offertes op, je onderhandelt en geeft adviezen. Je houdt je goed op de hoogte van marktgegevens, je signaleert ontwikkelingen en je brengt proactief ideeën in op het gebied van verkoop en promotie. Je bezoekt vakgerelateerde beurzen en netwerkbijeenkomsten.

 

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een commercieel talent met HBO werk- en denkniveau en relevante werkervaring als accountmanager buitendienst liefst bij een mediabedrijf. Je bent zeer klantgericht, creatief, resultaatgericht en hebt een sterke overtuigingskracht. Daarnaast ben je in staat om goed te luisteren en ben je prettig in de omgang. Je bent in het bezit van een rijbewijs en je bent woonachtig in onze regio.

 

Wat bieden wij?
Een afwisselende en uitdagende functie in een creatieve, dynamische en leerzame omgeving. Salariëring conform de omroep CAO, 6% eindejaarsuitkering, een aantrekkelijke bonusregeling, een auto van de zaak, een mobiele telefoon en een laptop.

 

Solliciteren:
Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur dan een motivatiebrief met cv naar vacatures@nhmedia.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjan van der Most (Sales Manager), tel.: 088-8505505

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!